Avto

Ključna beseda avto je zelo konkurenčna ključna beseda. To pomeni, da je med prve tri v Google.si zelo zelo težko priti. Prvo mesto je rezervirano za spletno stran avto.net, ki je prisotna na spletu že od prejšnega tisočletja.

Če imate spletno stran na temo avtomobilizem, vam predlagam, da jo za začetek optimizirate (optimizacija spletnih strani) na manj konkurenčne ključne besede. Prva taka kjučna beseda je prav gotovo avtomobilizem, sledi avtonet in www avto. Če vam uspe priti na te tri ključne besede na prvo stran, lahko pričakujete dnevno 120 unikatnih obiskovalcev na dan iz iskalnika Google.si. Najdi.si pa vam bo dal cca 40 unikatnih obiskovalcev. Z takim prilivom obiskovalcev iz iskalnika, lahko kmalu (eno leto) pridete na dnevni obisk 1000 unikatnih obiskovalcev. Seveda pa je za to pogoj dobra in vedno sveža in zanimiva vsebina na strani.

Nekaj obiska boste pridobili, če spletno stran vpišete v razne lestvice. Predlagam vam vis v lestvico na temo avto saj tako dobite sorodno povezavo in tudi nekaj malega obiska. Seveda pa obstaja še veliko raznih lestvic. Samo v google vpišite naslednje ključne besede: lestvica, toplestvica, izmenjava pasic, izmenjava povezav,…..

Če prodajate nove ali rabljene avtomobile so zelo zanimive ključne besede avto oglasi, avto prodaja in rabljena vozila.