Brezplačno in enostavno do kvalitetnih linkov

Optimizacija spletnih strani s pomočjo kvalitetnih linkov na vašo spletno stran izboljšuje uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih kot je Google. Bolj kot želimo določeno spletno stran optimizirati, več kvalitetnih povezav oziroma linkov na njo potrebujemo.

Brezplačno in enostavno do takšnih kvalitetnih linkov lahko pridemo s pomočjo Squidoo strani. Sami smo “orodje” testirali in postavili nekaj lens-ov, kot jih imenuje avtor. Prednost takšnih lens-ov je v tem, da stran na zelo enostaven način pridobiva na vrednosti. Tako je povezava oziroma link s takšne strani vreden vedno več.

Obiščite spletno stran Squidoo.com in si brezplačno odprite račun. Takoj zatem že lahko odprete svoj prvi lens in pričnete strani zviševati njeno vrednost. To storite z rednim objavljanjem prispevkov na strani, z vstavitvijo slike, dodajanjem videov, anket itd. Obstaja pa tudi optimizacija spletnih strani na naslednji način.

Obiščite naše lens-e in pri vsakem kliknite na “Like this Lens”, “Favorite it” in facebook ikonco “Like”. Z vsakim klikom pri vsakem našem lens-u, boste pridobili dodatne točke in na ta način povečali vrednost vaše spletne strani.

Naši lens-i so naslednji:

Short hair styles 2011
Hairstyles 2012
Medium length hairstyles 2012
Crackle nail polish
Haircuts 2012
Long hairstyles 2012
Stages of pregnancy week by week
Shellac nails
Nail designs 2011
Best Android apps 2011
2012 End of the world
Opi nail polish
Wedding hairstyles
Acrylic nails designs
Sand blasting machine
Seo WordPress Plugin
First response pregnancy test
Nail art designs
Los Angeles Personal Injury Lawyer
Aluminum pallet
Chicago Personal Injury Lawyer
Abrasive blasting
Prom dresses
Easter 2012
Zumba dance
Halloween Costumes 2012

Ko boste torej ustvarili svoj račun in objavili svoj prvi lens, mu lahko pričnete zviševati vrednost s klikanjem na naše lense.

Ampak to še ni vse kar nam omogoča Squidoo in optimizacija spletnih strani. Tudi mi bomo nato “lajkali” vaš lens in vam s tem še dodatno dvignili vrednost vaše spletne strani.

Ne pozabite v svojem lens-u objaviti povezave na spletno stran, ki jo želite optimizirati. Vse to je namreč le brezplačen način preko katerega se lahko izvaja optimizacija spletnih strani.