Igre

Ključna beseda igre je najbolj iskana ključna beseda v Sloveniji. Če si omislite spletno stran z igricami in prilezete visoko v iskalnikih (predvsem Google), lahko pričakujete kar lep mesečni zaslužek.

Do spletne strani z igrami danes ni težko priti. Če nimate znanja, da bi jo naredili sami, boste z lahko dobili koga, ki jo bo vam naredil za 100 €. Če ga ne najdete sem jo za ta znesek pripravljen narediti jaz. Če pa znate strani delati (inštalirati) sami, pa boste na svetvnem spletu našli veliko skript za onlinje igre, ki jih je treba le inštalirati. Veliko skript je brezplačnih, če pa so plačljive ne stanejo od 20 – 200 ameriških dolarjev. Vendar za to ceno dobite zraven ogromno iger, tudi do 4000.

Ko je stran narejena morate poskrbeti za on site optimizacijo. Če to ne obvladate boste brez težav dobili koga, ki vam to naredi za 50 – 100€. Potem pa preostane samo še pridobivanje zunanjih povezav. O pridobivanju zunanjih povezav pripravljam obsežen članek, ki ga bom v več delih objavil na tej strani.

Če pridete na Google.si pod ključno besedo igre na prvo stran, lahko z kombinacijo oglasov od večih oglaševalskih agencij (Iprom, Httpool, Toboads, Adnet, Adpartner,….) zaslužite od 200 – 1500€ na mesec. Lepo, mar ne?

Če se boste lotili tega posla vam najprej svetujem optimizacijo na manj težke ključne besede kot so: miniclip igre, igrice, online igre, brezplačne igre, arkadne igre, igra, nagradne igre,….. Ko dosežete spodobne rezultate na nekatere izmed teh ključnih besed se šele potem osredotočite na ključno besedo igre.