Modne ženske frizure, svečana trend frizura

Kaj imajo skupnega modene ženske frizure in optimizacija spletnih strani? Na prvi pogled nič! Ampak tale članek je zanimiv iz za frizerje in za tiste, ki se ukvarjajo z optimizacijo spletnih strani.

Gledal sem statistiko mojega bloga in videl, da je v zadnjem mesecu na moj blog prišlo 136 različnih obiskovalcev iz Googla, ki so iskali pod ključno besedo frizure. Moj blog (oziroma članek z naslovom Frizer Ratajec) je na Googlu pod ključno besedo frizure na osmem mestu. Če, bi bil pod ključno besedo frizure na prvem mestu, bi to zagotovo pomenilo več kot 1000 obiskov na mesec.

Poleg ključne besede frizure, so dokaj dobro iskane še ključne besede modne frizure, ženske frizure, frizura, trend frizura in svečane frizure. Če smo pod vsemi navedenim ključnim besedami visoko uvrščeni v Googlu, to lahko pomeni tudi več kot 5.000 različnih obiskovalcev. Se pravi 5000 potencialnih strank za neki frizerski salon z minimalnim vložkom v oglaševanje.

In ker se frizerji večino ne spoznajo na internet, smo tukaj na potezi tisti, ki se ukvarjamo z optimizacijo spletnih strani. Naredimo stran na temo modne ženske frizure in svečana trend frizura, poskrbimo za optimizacijo in ko dobimo obisk jo prodamo frizerju. Frizerjev pa je veliko v Sloveniji ali ne? Eden od njih bo že uvidel priložnost, ki se ponuja.