Optimizacija spletnih strani je slabo plačano delo, razen…..

Optimizacija spletnih strani, oziroma SEO je slabo plačano delo! Podjetja se ne zavedajo, koliko koristi jim lahko prinese dobra optimizacija njihovih spletnih strani. Tako, da je iskanje potencialnih težko delo. Če jo pa že dobiš, je ponavadi pripravljena plačati veliko manj, kot bi bilo pošteno.

Obstajajo pa tudi druge možnosti, kjer lahko optimizacija spletnih strani prinese lep zaslužek. V mislih imam, da sam najdeš neko dejavnost, ketere izdelki ali storitve se veliko iščejo na internetu in se začneš sam ukvarjati z to dejavnostjo.

Jaz sem prišel na idejo, da bi odprl turistično agencijo, ker se počitnice, potovanja, prenočišča, apartmaje, hotele,…. vse več išče na internetu. Mnenja sem, da ima turistična agencija, ki bi za oglaševanje uporabljala le internet in tako delala z minimalnimi stroški, svetlo prihodnost.

Prepričan sem, da nobena turistična agencija v Sloveniji nimam pojma, kako se da uporabiti internet kot najcenejši in najbolj učinkovit kanal za oglaševanje! Seveda je najbolj pomebna zadeva optimizacija spletnih strani. Spletno stran bomo optimizirali čisto na vse iskane besede na temo turizem.

Poceni ali celo brezplačno oglaševanje, pa se lahko dobiti preko socialnega omrežja Facebook. Za poceni oglaševanje, pa se da dogovoriti na dobro obiskanih slovenskih spletnih straneh.

Naša turistična agencija se bi imenovala Turistika. Optimizacija za spletno stran že poteka. Seveda moramo prej dobiti še licenco, do takrat pa bodo še videni prvi rezultati, ki jih bo prinesla optimizacija spletnih strani za iskalnike.

Upam, da ko bom čez eno leto pogledal ta članek, bo imela naša turistična agencija že neke rezultate in zadovoljne kupce.