Seminarji – Optimizacija spletnih strani

V petek 29.1. 2010 sem bil udeleženec in predavatelj seminarja Optimizacija spletnih strani v organizaciji podjetja Nasvet, ki ga vodi mag. Radoš Skrt.

Poleg mene so predavali še Uroš Okorn, Mitja Kržišnik in Radoš Skrt. Kljub temu, da se z optimizacijo spletnih strani ukvarjam že dalj časa, mi je seminar dal veliko novega znanja, cel kup novih idej,…

Uroš Okorn je predaval o koristnih orodjih, z katerim je optimizacija spletnih strani lažja in bolj učinkovita. Prav tako nam je zaupal SEO (search engine optimization) tehnike, z katerim lahko dosežemo, da je naša stran tudi pod najtežjimi ključnimi besedami na prvi strani iskalnikov kot so Google, Najdi.si,… Uroš je zagotovo eden najboljših SEO strokovnjakov v Sloveniji.

Mitja Kržišnik je predaval o postavitvi in optimizaciji mednarodnih spletnih strani. Mitja je človek, ki ne komplicira z malenkostimi ampak gre takoj v akcijo, rezultati pa so uspešni mednarodni projekti, ki prinašajo lep zaslužek. Njegovo predavanje je bilo za čisto desetko.
Po mojem mnenju je Mitja Kržišnik človek, ki bi ga morala najeti vlada Republike Slovenije. Zagotovo imam on najboljši recept kako zmanjšati brezposelnost.
Nejegov seminar priporočem tudi vsem tistim, ki želite zaslužiti kakšen dodaten zaslužek poleg redne službe. Nekega posebnega računalniškega znanja ne potrebujete!

Radoš Skrt je eden prvih, ki se je v Sloveniji začel ukvarjati z optimizacijo spletnih strani in ima ogromno izkušenj in znanja. Na seminarju je govoril o najbolj pogostih napakah pri optimizaciji spletnih strani. Pohvalo pa je tudi, da je naredil analizo spletnih strani vseh udeležencev in jim dal hitre napotke za boljšo optimizacijo. Vsekakor pa mu gredo tudi vse pohvale za organizacijo seminarja. Seminar je res bil odličen!

Seminar je stal samo 190€, z promocijsko kodo, ki ste jo lahko našli v čalanku Seminarji – Optimizacija spletnih strani na spletni strani Internet oglaševanje in marketing, pa samo 161€. Seminarji kot je bil ta bi lahko mirne duše stal veliko več, pa se bi ga še vedno splačalo obiskati.

Naslednji seminar bo 12.3.2010, glavna tema pa bo iskalni marketing. Več informacij najdete na http://seminarji.nasvet.com/iskalni-marketing.php Za 10% popust, pa lahko koristite promocijsko kodo PROMTOGO.